EXCLUSIV  Rareș Bogdan, RĂSPUNS pentru Denise Rifai. Spulberă o speculație

Denise Rifai a fost extrem de supărată după ce Realitatea Plus nu a fost invitată de dezbaterea organizată de președintele Klaus Iohannis, ea adresându-i, dezamăgită, o întrebare lui Rareș Bogdan, fostul ei coleg, acum europarlamentar.

Rareș Bogdan îi răspunde lui Denise Rifai, prin intermediul DCNews, după ce aceasta i-a adresat o întrebare deschisă: ”Rareș, ce ai fi făcut în locul meu?”

Aș fi reacționat la fel ca ea. Aș fi reacționat exact ca Denise” ne-a spus Rareș Bogdan.

Poate chiar și mai dur. Și îi înțeleg supărarea, dar mizez pe capacitatea ei și a celorlalți colegi ai mei de a trece peste lucrurile mai puțin plăcute și a gândi pentru viitor. Îi asigur că atât președintele, cât și PNL respectă presa, înțelege presa și dorește un parteneriat corect, constructiv și relevant pentru buna informare a cetățenilor României” a completat el.

Informația că Rareș Bogdan este acționar la Realitatea Plus a fost, de asemenea, comentată de fostul realizator tv:

Asta e o glumă. Realitatea rămâne pentru mine ca televiziunea unde m-am consacrat și o să am întotdeauna o apreciere și o să o sprijin cât pot, pentru că acolo mi-am petrecut șapte ani de viață și am amintiri extrem de plăcute și îi consider pe colegii mei niște profesioniști. Asta cu acționariatul... mi-ar fi plăcut, dar nu sunt acționar, din păcate”, ne-a mai declarat Rareș Bogdan.

”Nu are nimeni nimic cu Realitatea. Realitatea Tv a reprezentat în toți anii ăștia un reper al luptei împotriva PSD și... cum să aibă cineva ceva cu Realitatea! Niciodată!” a încheiat europarlamentarul.

Dezamăgirea Denisei Rifai

În emisiunea sa "Legile Puterii", Denise Rifai a spus că liberalii credeau că există o legătură între Rareș Bogdan și postul TV, ceea ce i-a determinat să nu invite Realitatea la dezbatere, pentru a nu se crea un conlfict de interese. Informația a fost negată de conducerea postului TV, dar Denise Rifai l-a interpelat direct pe Rareș Bogdan:

"Mulțumim frumos pentru invitație inexistentă. Foarte frumos a fost! Eu nu vreau să-mi închipui ce ar fi făcut Rareș Bogdan dacă ar fi fost în locul meu, în această seară, și nu l-ar fi invitat pe el la această dezbatere. Și ar fi fost el și cu televiziunea pe care o reprezintă singura televiziune neinvitată la această dezbatere, în condițiile în care este singura televiziune care a mediatizat bătaia încasată de români pe 10 august. Repet: Rareș, ce ai fi făcut în locul meu. E o întrebare deschisă la care îți aștept răspunsul. Rareș, încă o dată: tu ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul meu astă seară? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun", a spus Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel