Denise Rifai, dezamăgită de Rareș Bogdan: Ce ai fi făcut în locul meu? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun?

Faptul că Realitatea Tv nu a fost invitată le dezbaterea organizată de președintele Klaus Iohannis nu a rămas netaxată de Denise Rifai.

În emisiunea sa ”Legile Puterii”, Denise Rifai a spus că liberalii credeau că există o legătură între Rareș Bogdan și postul TV, ceea ce i-a determinat să nu invite Realitatea la dezbatere, pentru a nu se crea un conlfict de interese. Informația a fost negată de conducerea postului TV, dar Denise Rifai l-a interpelat direct pe Rareș Bogdan:

”Mulțumim frumos pentru invitație inexistentă. Foarte frumos a fost! Eu nu vreau să-mi închipui ce ar fi făcut Rareș Bogdan dacă ar fi fost în locul meu, în această seară, și nu l-ar fi invitat pe el la această dezbatere. Și ar fi fost el și cu televiziunea pe care o reprezintă singura televiziune neinvitată la această dezbatere, în condițiile în care este singura televiziune care a mediatizat bătaia încasată de români pe 10 august. Repet: Rareș, ce ai fi făcut în locul meu. E o întrebare deschisă la care îți aștept răspunsul. Rareș, încă o dată: tu ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul meu astă seară? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun”, a spus Denise Rifai.

”Astă seară, eu îl regret foarte mult pe Rareș Bogdan”, a mai spus, după câteva minute Denise Rifai. ”Cred că-l găseam pe masă aici! Aici pe masă! Și urla: Presa, libertatea presei, unde este libertatea de exprimare. E liniște. Nu e nici peste masă, nici pe masă, nici pe lângă scaun. Are treabă multă. A importat un model american de dezbatere, pentru care îi mulțumim!”, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel