Rareş Bogdan, relatare îngrozitoare. Decizia de ultimă oră a poliţiştilor

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Poliţiştii din Ilfov au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt, după ce soţia şi fiul jurnalistului Rareş Bogdan ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină, potrivit Agerpres.

'Ne-am autosesizat în urma postării, facem verificări. Doamna (soţia lui Rareş Bogdan - n.r.) tocmai a plecat de la noi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, şi a oferit detalii despre eveniment', precizase Ciprian Romanescu.

Relatarea lui Rareș Bogdan

Jurnalistul Rareş Bogdan a scris pe Facebook despre acest incident. 'Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu ştiu să vă răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN 1 şi Iancu Nicolae, dacă a fost urmărită sau nu?! Absolut şocant. Se întâmplă în capitala României - Bucureşti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15,08, miercuri, 27 iunie 2018. Copilul şi soţia mea au fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină, în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai, a fost luat de mama lui la ora 15,00 de la una din şcolile din zonă şi maşina a fost parcată pe o străduţă laterală din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat-o purta o şapcă cu cozoroc pe cap, mai mic de înălţime, dar îndesat, atletic, cu mustaţă şi a coborât dintr-o maşină cu numere străine (Spania, Italia ???) la volanul căreia se afla un alt individ. Voi reveni cu amănunte. Acesta a încercat să urce în maşină pe uşa din dreapta faţă şi a fost lovit puternic în faţă de către soţia mea care a urlat şi a acţionat din instinct. Încă nu apucase să îşi pună centura de siguranţă. Mihai s-a speriat îngrozitor şi plânge de atunci. Florina s-a speriat extrem de rău şi a crezut că vor să îl smulgă pe Mihai din maşină. Eu sunt în acest moment la Constanţa şi plec de urgenţă spre Bucureşti, a scris jurnalistul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel