Rareş Bogdan se adresează SRI după furtuna din Bucureşti

Capitala se află, miercuri, sub incidența atenționării de Cod galben de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului. După deciziile luate, în contextul vremii, s-a creat haos în Bucureşti. Miercuri seară, jurnalistul Rareş Bogdan a avut o reacţie în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV.

„E greu de comentat", a zis jurnalistul la începutul emisiunii de miercuri. „Alţi deştepţi, între ghilimele, care trimit oamenii să ia apă minerală şi produse care să reziste de la supermarketuri. Sau au o înţelegere cu supermarketurile, să le golească rafturile, sau sunt inconştienţi, panicaţi, sau pur şi simplu sunt atât de multe clădiri ilegale, construite în Bucureşti, atât de multe lucrări de mântuială, atât de multe panouri publicitare care nu au niciun fel de autorizaţie şi care stau - la o singură rafală de vânt – să cadă, încât au luat măsuri, pentru că mai bine goleşti străzile Bucureştiului decât să te trezeşti cu accidente nedorite", a spus Rareş Bogdan.

E bine să reacţionezi, a mai spus moderatorul emisiunii „Jocuri de Putere", numai că „situaţia este complet diferită (n.r. referindu-se la furtuna din Timişoara) şi de aceea trebuie întrebaţi specialiştii. Eu sunt un simplu jurnalist. Refuz să fiu panicat, să fiu idiot, să fiu inconştient, să-mi bat joc de cetăţeni cu puterea mea măruntă.

Nimeni nu spune să nu iei măsuri de evitare a unor strategii (...) Dar n-ar fi bine să nu ajungem la isterie? Ce avem noi de câteva ore în Capitala României este o isterie generală. S-a creat panică, a fost un haos generalizat", a mai spus jurnalistul.

Totoată, a spus că au fost persoane „care nu au ratat să-şi facă puţin PR". 

„Mă adresez şi eu SRI-ului, că am înţeles că au un serviciu de protecţie cibernetică", a precizat Rareş Bogdan, referindu-se la faptul că ar dori să se spună de unde au pornit diverse mesaje ce au dus la generalizarea haosului în Bucureşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel