Rareș Bogdan: Nu e obligatoriu să mâncăm făină de gândaci, nu e obligatoriu să ne spălăm cu prosopul

foto Inquam Photos / George Călin
foto Inquam Photos / George Călin

Nu trebuie să mergem pe o retorică a dezastrului, transmite europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

„Nu trebuie să mergem pe ideea extremistă. Nu trebuie să mergem pe o retorică a dezastrului și trebuie să privim lucrurile mult mai rațional”, a spus Rareș Bogdan, precizând nu este obligatoriu să facem ce spun unii lideri europeni.

„Propunerile europene venite din partea unora sau altora nu sunt asumate de Comisie. Ele au fost prezentate în spațiul public din România ca fiind obligatorii. Nu e obligatoriu să ne spălăm o dată pe săptămână, nu e obligatoriu să mâncăm nici făină de gândaci, nu e obligatoriu să ne spălăm cu prosopul, și oamenii trebuie să privească lucrurile extrem de rațional, echilibrat, fără să meargă în extremă”, a declarat, luni, la DigiFM, Rareș Bogdan.


Citește și... 

Marcel Ciolacu: Este exclus ca această alianță să se rupă până în 2024

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a comentat zvonurile potrivit cărora alianța de guvernare PSD - PNL - UDRM se va rupe:

„Este exclus ca această alianță să se rupă până în 2024. Voi face tot ce ține de mine și sunt ferm convins că și domnul Nicolae Ciucă va face la fel și această alianță să fie stabilă, să dăm stabilitate românilor într-o perioadă foarte complicată nu numai pentru România, ci pentru întreaga Europă. Restul lucrurilor se așează în timp“, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a spus, marţi, că România are şansa de a trece mult mai uşor peste crizele economice, având în vedere investiţiile care se realizează în prezent. 

„Ca o ţară să intre în recesiune, sunt doi indicatori importanţi: inflaţia şi şomajul. În acest moment, există inflaţie în România, există inflaţie în toată Europa, dar în România nu există şomaj. Cu astfel de lucrări pornite, mai ales în zona de execuţie, şi pe termene scurte - pentru că cei mai grei ani vor fi următorii doi ani pentru întreaga Europă - România are şansa de a trece mult mai uşor peste aceste crize”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, la Buzău. Liderul PSD a amintit de proiectele de infrastructură.

Citește și: ”Dacă mă apuc eu de liderii PSD... Dacă-mi dau drumul la gură, pot fi agresiv sau nesimțit” spune Rareș Bogdan. Bogdan Chirieac: Această coaliție nu are nicio șansă să...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel