Rareș Bogdan: L-aș da afară pe Bogdan Aurescu! Nu PNL l-a numit ministru

Rareș Bogdan spune că Bogdan Aurescu nu mai are ce să caute în Guvernul României.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost invitat la emisiunea „La final“, la Prima News, unde a lansat un atac rar la adresa lui Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe:

„Dacă ați fi șeful direct al lui Aurescu l-ați mai ține în funcție?“ a întrebat Ionuț Cristache.

„Eu nu!“, a replicat Rareș Bogdan, adăugând faptul că „E un loc al PNL (n.r. - Ministerul de Externe), dar nu noi l-am numit acolo“, cu referire la faptul că Bogdan Aurescu se află în Guvern pe locul Partidului Național Liberal, deși nu este membru de partid.

„Eu sunt un om asumat. Eu mă întâlnesc cu congresmeni, cu senatori și cu oameni de la Bruxelles și care îmi spun: domnule Bogdan, cereți, cereți... nu cereți nimic! / Cum adică nu cerem? / Cereți domnule să vină 200 de miliarde investiții în România că nu vă poate refuza nimeni, cereți să vi se dea armament pe care să îl plătiți într-o 100 de ani că nu o să vă poată refuza nimeni, cereți să întrați în Schengen, cereți să luați vize, cereți orice“, a relatat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul liberal s-a arătat dezamăgit și de faptul că Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Austria, nu a fost contactat de Bogdan Aurescu în cele 72 de zile petrecute în România.

„Domnul Hurezeanu a făcut ce a putut, cât a putut și s-a întors la post. România a ales să își relege relațiile diplomatice. Domnul Hurezeanu a stat 72 de zile la București, 72 de zile. Domnul Hurezeanu nu a primit nici un telefon în cele 72 de zile de la MAE

Nu a primit un telefon să facă o informare verbală, nu doar scrisă“, a mai precizat europarlamentarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel