Rareș Bogdan: ”Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru. E unul dintre specialiștii partidului nostru”. E fost membru PSD

Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a spus că Biroul Politic Național al PNL o să-l valideze pe Dan Vîlceanu ca ministru al Finanțelor.

La ieșirea de la ședința care a avut loc la Vila Lac, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a făcut declarații de presă referitoare la susținerea Partidului Național Liberal pentru Dan Vîlceanu în funcția de ministru al Finanțelor:

„Vom avea BPN mâine la 10:30. Am încercat ca acest BPN să îl convoace președintele actual al partidului, însă domnia sa nu a dorit acest lucru. Noi considerăm că România trebuie să fie condusă, să avem un ministru de Finanțe și îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Este o chestiune absolut firească, normală, e unul dintre specialiștii partidului nostru și e un om cu care Florin Cîțu poate lucra.

În negocierile pe care le-am avut aici în luna decembrie, Florin Cîțu a dorit un singur lucru, să aibă un ministru al Finanțelor cu care să poată lucra. Atunci a venit Alexandru Nazare, iar colaborarea, din păcate, nu a fost cea mai bună și lucrurile s-au viciat. 45 de zile a stat Florin Cîțu ca ministru al Finanțelor, mâine îl vom valida pe Dan Vîlceanu, va face jurământul, iar pe 22 august, data limită, vom avea ministru al Finanțelor“, s precizat Rareș Bogdan.

Dan Vîlceanu este fost membru PSD

„Credeți că este un exercițiu de imagine negativ faptul că Dan Vîlceanu a fost membru al Partidului Social Democrat, iar acum premierul se află în centrul unui scandal cu cele două dosare din SUA?”, a întrebat un jurnalist.

„Auziți... Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani, eu acum 25 de ani puneam muzică pe la Terasa Tineretului, m-am și bătut, nu am furat nimic. El regretă... Sunt chestiuni de acum 21 de ani, probabil atunci nici nu visa că va ajunge un foarte bun ministru de Finanțe, un bun premier”, a răspuns Rareș Bogdan, pe ocolite.

Ciolacu, șah pentru premierul Cîțu. Replică TARE după mesajul adresat românilor

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis un mesaj după ce premierul Florin Cîțu a vorbit despre evoluția economiei României în trimestrul II. 

Premierul Florin Cîțu a adresat, marți, 16 august, un mesaj românilor despre evoluția economiei în trimestrul II. 13%, creștere economică, sună bine, nu?, a spus premierul.

„România lor: lapte și miere. România REALĂ: 

benzină: 6 lei, 
curent: +25%, 
gaz: +20%. 

Asta cum sună, Florin Cîțu?”, a scris, marți seară, Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe contul de Facebook. „Tot bine?”, a insistat Marcel Ciolacu.

Premierul Florin Cîțu, mesaj către români: 13%, creștere economică, sună bine, nu?

Amintim că Florin Cîțu a vorbit despre criza economică de anul trecut și a spus că revenirea rapidă a economiei României este explicată prin măsurile luate de Guvern și prin efortul românilor.

„Am promis că România va avea o creștere economică rapidă, o revenire în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, este cea mai rapidă revenire pe care a avut o România... Cifra trebuie să o ținem minte... 13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a declarat premierul.

Prim-ministrul a mai vorbit despre vaccin și a spus că guvernarea nu este afectată de campania electorală din PNL. 

„Dragi români, actualul Guvern a dus România într-o nouă etapă de dezvoltare. Îmi doresc predictibilitate și stabilitate în viața economică... Acesta este doar începutul, este posibilă o creștere economică de două cifre, vă promit că, până în 2024, vom face toate reformele pe care le-am promis atunci când nimeni nu avea curaj”, a subliniat premierul Florin Cîțu.

„Indiferent de comentariile unora în spațiul public, această cifră (creștere economică de 13% - n.r.) atestă că mi-am făcut foarte bine treaba, anul trecut din funcția de ministru al Finanțelor, iar anul acesta ca prim-ministru. Guvernarea României nu este afectată de campania internă din PNL (...)”, a mai declarat premierul Florin Cîțu (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel