Rareș Bogdan: Copilul și soția mea au fost atacați

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a anunțat pe Facebook că soția și copilul său au fost atacați în București, în cursul zilei de astăzi.

"Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu știu să vă răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 și Iancu Nicolae dacă a fost urmărită sau nu?!

Absolut șocant. Se întâmplă în capitala României. București, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018.

Copilul și Soția mea au fost atacați în momentul în care urcau în mașină în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de Mama lui la 15.00 de la una dintre școlile din zonă și mașina a fost parcată pe o straduță laterală din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o șapcă cu cozoroc pe cap, mai mic de înălțime dar îndesat, atletic, cu mustață și a coborât dintr-o mașină cu numere de străine, (Spania, Italia, ???) la volanul căreia se afla un alt individ.

Voi reveni cu amănunte. Acesta a încercat să urce în mașină pe ușa din dreapta față și a fost lovit puternic în față de către soția mea care a urlat puternic și a acționat din instinct. Încă nu apucase să își pună centura de siguranță. Mihai s-a speriat îngrozitor și plânge de atunci. Florina s-a speriat extrem de rău și a crezut că vor să îl smulgă pe Mihai din mașină!

Eu sunt în acest moment la Constanța și plec de urgență spre București", a scris Rareș Bogdan, miercuri, 27 iunie, pe Facebook.

Vezi și: Rareș Bogdan: Sunt nevoit să renunț. Oamenilor le este greu să înțeleagă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel