Rareș Bogdan OFIȚER ACOPERIT. Discurs FULMINANT, atac Ponta: Creatură cu creierul unui storcător de fructe

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii„ Jocuri de Putere” de la Realitatea, acuzat de premierul Victor Ponta că este ofițer acoperit, a fost invitatul Andrei Miron pentru a comenta acest subiect.

Rareș Bogdan a dezmințit la Realitatea faptul că este ofițer acoperit.

„Eu nu conduc România. Acest băiețas, această creatură, conduce România. Deci acest om cu creierul unui storcător de fructe, conduce România. Eu nu conduc România, eu îmi conduc emisiunea. Acest individ încă se află la conducerea României și eu, în locul liderilor responsabili din PSD, în locul președintelui Traian Băsescu sau a președintelui Klaus Iohannis, a șefilor structurilor de informații, m-aș gândi foarte serios dacă un astfel de personaj, care după ce vine după cinci zile dintr-o excursie ciudată în țări arabe, marele român ortodox, cu asta ne-a înnebunit două luni, cât e de român și cât e de ortodox, mă așteptam să meargă la Mănăstirea Agapia, cu soția și copiii”, susține Rareș Bogdan.

Nu este interesat de cancanuri, are treabă cu Victor Ponta pentru că a mințit

„Eu am treabă cu Victor Ponta pentru că a mințit, pentru că s-a deplasat în această excursie cu un personaj care în fiecare lună câștigă contracte cu statul și nu câștigă contracte cu statul de un leu sau 1.000 de euro, ci de zeci de milioane de euro. Aici trebuie să dea explicații”, a adăugat realizatorul de la Realitatea.

Citește și: RAREȘ BOGDAN, OFIȚER ACOPERIT. Ce spune Corina Drăgotescu

„De ce Victor Ponta nu a fost prezent atunci când au ajuns trupurile a șase oameni care au murit într-un accident de avion? De ce nu a fost? Pentru că e premierul României. Într-o țară normală, un astfel de gest, un om care dănțuia într-o discotecă, într-un club, la 4.000 de kilometri distanță, în timp ce soldați români, militari români mureau, era taxat imediat! Dânsul cum înțelege să răspundă la astfel de acuzații? Spunând că are un jurnalist care m-a urmărit. Cine să îl urmărească pe omul ăsta? Omul suferă de dublare de personalitate. A votat într-un fel ca deputat, a luat o hotărâre într-un fel ca prim-ministru și vorbea într-un cu totul alt fel ca soț al Dacianei Sârbu. Deci avea triplicitate. Poziții triplicitare în cazul Roșia Montană. Acest om s-a dovedit de-a lungul timpului un mincinos patentat”, a declarat acesta.

„Dânsul mă tranformă în personaj. Să mă lase în pace să îmi văd de problemele mele și dânsul să aibă grijă să guverneze România atât cât o mai putea și cât mai poate să stea acolo, cât îl mai susțin unii sau alții. Eu am înțeles că tot mai puțini îl susțin pentru că omul se dovedește incoerent, se dovedește imatur. Devine un pericol pentru securitatea națională a României acest individ”, este de părere Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel