Rareș Stanciu, director interimar Poșta Română

Posta Romana
Posta Romana

Consiliul de Administraţie (CA) al Companiei Naţionale "Poşta Română" (CNPR) va numi un director general cu mandat de patru ani după data de 8 octombrie.

Până la această dată interimatul va fi asigurat de către Rareş Stanciu, fostul director operaţional al instituţiei, au declarat, marţi, reprezentanţii CNPR, potrivit Agerpres.

Pe data de 24 septembrie 2017 mandatul de director interimar al Poştei Române al lui Andrei Stănescu a expirat. 

"Compania Naţională Poşta Română a scos la licitaţie achiziţionarea de servicii de head hunting, în vederea numirii unui nou director general. În acest sens, compania a desemnat firma de executive search George Butunoiu Group pentru a furniza asistenţă de specialitate în procesul de recrutare şi selecţie, conform prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Până la data de 8 octombrie, Butunoiu Group trebuie să întocmească o listă cu posibili candidaţi, iar ulterior acestei date Consiliul de Administraţie urmează să valideze o persoană din acea listă. Procedura poate să dureze o zi, două, o săptămână. Cert este că, până la sfârşitul lunii octombrie, Poşta Română va avea un nou director director general stabil, cu mandat de patru ani", au explicat sursele citate. 

În legătură cu noul director interimar al CNPR, Rareş Stanciu, reprezentanţii Poştei au precizat că mandatul acestuia este stabilit la cel mult patru luni sau până în momentul în care va fi numit un director general cu mandat întreg. 

În data de 4 ianuarie 2017, directorul executiv al Direcţiei Juridice, Control şi Resurse Umane din Poşta Română, Andrei Stănescu, a fost numit în funcţia de director interimar al companiei, până la definitivarea procedurilor de selecţie a noului director general.

Numirea a venit după ce fostul director al Poştei Române, Alexandru Petrescu, a fost propus şi validat pentru funcţia de ministru al Economiei, în Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel