Rareș Bogdan tună și fulgeră: S-a terminat. GATA

Rareș Bogdan a transmis un mesaj după haosul creat în Parlament de votarea pentru urmărirea penală și reținerea deputatului Elena Udrea.

"Parlament PENAL, marş la Tribunal! Măi penibililor, măi nenorociţilor, cum reuşiţi să vă faceţi de râs? Adică votaţi REŢINERE DA şi ARESTARE NU!?! Explicaţi opiniei publice cum naiba bulibășiți voi democraţia în România? Măi, chiar nu vă puteţi asuma DA sau BA?

[citeste si]

Show TOTAL în cazul Udrea! Parlamentarii României sunt atât de penibili încât nu sunt în stare nici măcar să îşi asume un VOT! Pro sau contra, ceva trebuie să vă asumaţi, măi "soldaţi de teracotă"! Ce şmecherii penibile... "Au încurcat urnele", "au pus bilele în urne greşite"...

Ne credeţi proşti?!?!? DA sau BA! Fără şmecherii! Fiţi bărbaţi! Votaţi pe cererile Justiţiei sau pe protejare. Vă e fricaaaaaaaă? Instinctul de conservare nu vă dă pace? Sunteţi speriaţi? Mă, s-a terminat. GATA. Hai la treaba, votaţi şi căraţi-va acasă. Vreţi să o protejaţi, asumaţi-va, mai! Vreţi să o "ARESTAŢI", simplu, votaţi şi gata. Sau sunteţi toţi ca ea şi chiar mai rău ca ea... şi o protejaţi pentru a vă proteja!?!?!

Varianta 2 de lucru: nimeni nu a vrut să o protejeze pe Elena Udrea, dar parlamentarii în cauză sunt atât de PROŞTI încât chiar nu au ştiut să voteze corect. Li se termină mandatul şi, în afară de cum să ia şpagă, nu au învăţat nimic! Sărmanii de ei... Nu ştiu în care urnă să pună bilele... Dar, dacă îi întrebi în care buzunar se ţine mită, asta sigur ştiu... Halal Parlament!", a fost mesajul transmis de Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel