Rareș Bogdan: Tăriceanu va bloca urmărirea penală a lui Corlăţean

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", a comentat pe marginea sesizării făcute de DNA Senatului pentru începerea urmăririi penale față de senatorul Titus Corlățean, fost ministru de Externe, în dosarul diaspora.

"Ce se va întâmpla în continuare la Senat e simplu. Domnul Tăriceanu va bloca urmărirea penală a lui Corlăţean. Domnul Tăriceanu, care sfidează orice urmă de bun simţ şi orice acţiune care face parte din sistemul de justiţie, va mai da o palmă acestui lucru, nu e nimic nou. Dar un lucru important: chiar şi mai târziu se întâmplă un lucru normal şi firesc. Nu e normal să uităm ce s-a întâmplat în 2014, când a fost o palmă dată democraţiei româneşti", a comentat Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Citește și: Kovesi cere sesizarea Parlamentului pentru începerea urmăririi faţă de Corlăţean

Jurnalistul a arătat că Titus Corlăţean nu trebuie să fie un 'Acar Păun' pentru acele zile premergătoare zilei de 2 noiembrie, respectiv zilei de 16 noiembrie, zile cu semnificaţie extrem de importantă, și că atenţia trebuie îndreptată şi către ceilalţi "care au greşit", referindu-se la Liviu Dragnea, directorul general al MAI de la acea dată, doi dintre secretarii de stat de la acea dată, Bodgan Stanoevici - ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul -, preşedinta Biroului Electoral Central şi cei doi vicepreşedinţi, chiar premierul Victor Ponta. 

"Acel lucru de atunci, acea ruşine înfiorătoare pentru un stat european, pentru un stat unde democraţia ar trebui să fie funcţională, nu poate să rămâne nepedepsit. Sunt lucruri grave, pentru care trebuie să plătească cei care au greşit", a mai spus Rareş Bogdan.

Citește și: Dragnea, luat prin surprindere de cererea DNA despre Corlățean

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel