Rareș Bogdan, supărat pe Liviu Dragnea: "Urât, foarte urât"

În ediția de marți a emisiunii "Jocuri de putere", Rareș Bogdan a vorbit despre ordonanţa de urgenţă prin care primarilor li se permite ca, în două săptămâni, să schimbe, dacă doresc, apartenenţa politică. Realizatorul TV și-ar fi dorit să aibă în platou mai mulți primari PSD, dar acest lucru nu s-a putut. Rareș Bogdan a explicat de ce.

"Vrem în fiecare zi să fim echidistanți și din acest motiv ne-am fi dorit ca în ediția aceasta să avem mai mulți reprezentanți PSD, dar avem în platou doar un om, un primar PSD. De ce spun asta? Sunt supărat și trist pentru că nu se înțelege care este rolul presei. Rolul nostru este observăm, să dăm știri, să le comentăm și să le analizăm. Știu că în ultimul timp, din păcate, presa s-a împărțit în două tabere, dar haideți să revenim la menirea noastră: aceea de a fi câinele de pază al societății.

Prin urmare, domnul Liviu Dragnea nu a înțeles care este rolul presei. În loc să intre în direct să-și susțină un punct de vedere – deși nu l-am invitat – mi-a întors din drum doi invitați. Urât, foarte urât! Nu spun despre cine este vorba pentru că nu vreau să le fac probleme în partid. Așa cum domnul Dragnea spune: lăsați primarii să vină la mine, așa spun și eu: lăsați invitații să vină la mine. Primarii vor să vină, să vorbească și să-și susțină cetățenii. Chiar dacă aleșii din PSD au altă opinie, asta este! Asta este și ideea democrației. Nu trebuie să fim toți de aceeași părere. De acum înainte nu îi voi mai spune domnul Dragnea, îi voi spune tovarășul Dragnea", a spus Rareș Bogdan la "Jocuri de putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel