RAREȘ BOGDAN - STELIAN TĂNASE: Rareș Bogdan îl desființează pe șeful TVR: "Colaboraționist! Cea mai joasă speță"

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat virulent la adresa lui Stelian Tănase, după ce șeful TVR a dezvăluit că s-ar face presiuni asupra sa, din partea Guvernului, pentru a-l da afară pe Cornel Nistorescu. 

Rareș Bogdan a declarat că șeful TVR nu ar trebui să procedeze în acest fel, având în vedere că a fost pus în această funcție tocmai de cei pe care îi acuză, pentru a le face jocurile. El a adăugat că Stelian Tănase nu are de ce să se plângă, pentru că asta îi se întâmplă de șase luni de zile, doar că acum nu a mai putut face față presiunilor. 

Citește și: Stelian Tănase: consilierii lui Ponta fac presiuni. Scandal imens la TVR. Directorul, somat să dea nume

"Nu cred că domnul Stelian Tănase ar trebui să procedeze în așa fel, având în vedere că a fost pus în această funcție de cei pe care îi acuză, pentru a le face jocurile. Trebuia să o facă de la început, când i-au impus să îl dea afară pe Ion Cristoiu, să își facă grilele de programe după anumiți prezentatori (...). Faptul că în ultimul moment încearcă să își scape pielea, acuzând că sunt presiuni din partea Palatului Victoria asupra lui, este prea târziu. A ajuns să fie un colaboraționist, de cea mai joasă speță, a unui guvern care nu respectă libertatea de exprimare (...).

Următorul atenționat va fi probabil Mircea Dinescu (...). Domnul Tănase, astăzi, nu are de ce să se plângă, pentru că asta i se întâmplă de șase luni de zile. Astăzi poate nu mai face față presiunilor (...). Am fost unul dintre cei care l-au sunat de zeci de ori, pentru a accepta o colaborare cu Realitatea, cu emisiunea 'Jocuri de putere', însă a ales TVR și a reușit să își strice imaginea, construită în atâția ani de zile", a comentat Rareș Bogdan situația lui Stelian Tănase, conform realitatea.net.

Rareș Bogdan a fost prima propunere a liberalilor pentru funcție de președinte director interimar al Societății Române de Televiziune. Deși USL încă exista, alianța nu a funcționat în cazul numirii lui Rareș Bogdan, care a fost respins de Parlament după boicotul social-democraților. Jurnalistul declara ulterior că el însuși i-a recomandat lui Crin Antonescu, fost președinte PNL, să-l propună pe scriitorul Stelian Tănase la șefia TVR.

Vezi și: Decizie importantă luată de CA al TVR, cu privire la Eurovision 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel