Rareș Bogdan, reacţie după demisia lui Ţuţuianu: Până când?

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", a avut o reacţie în mediul online după demisia ministrului Adrian Țuțuianu, acceptată de premierul Mihai Tudose.

"Demisia lui Adrian Țuțuianu arată nivelul inconștienței PSD, arată o iresponsabilitate crasă. România este târâtă din catastrofă în catastrofă, este sabotată cu sânge rece de un grup de flămânzi fără mamă, fără tată! Cum să ajungă cel mai sigur stat și partener euroatlantic în situația de a nu-și putea plăti soldații? Cu o Turcie căzută de pe harta stabilității, cu o Polonie care dansează periculos jucând cartea naționalismului pe ritmuri eurosceptice, în contextul unor mișcări incredibile de trupe pe 4 fronturi de foc, dintre care unul la o aruncătură de băț, România nu-și plătește militarii! Lăudați că au alocat 2 la sută din PIB pentru Armată, guvernanții își lasă soldații în chiloți?! Pe ce lume trăim? Acești oameni se joacă periculos cu destinul tuturor!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

"Sper să nu asistăm, dincolo de demisia lui Țuțuianu, la o scenetă menită să acopere infracțiunea de trădare! Pentru că de câteva luni, România furnizează muniție grea adversarilor NATO, devenind tot mai impredictibilă: sistemul de Justiție este sabotat, economia este sabotată, moralul trupelor este sabotat, achizițiile militare sunt sabotate. Nimic pentru țară, totul pentru penali! Până când??", se întreabă jurnalistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel