Rareș Bogdan, reacție după discursul lui Țuțuianu: A uitat sau nu a dorit

Rareș Bogdan a reacționat după declarațiile de presă ale președintelui comisiei de control al SRI, Adrian Țuțuianu. Realizatorul TV este de părere că Țuțuianu ori "a uitat, ori nu a vrut să spună mai mult".  

Iată mesajul lui Rareș Bogdan de pe contul său de socializarE:

"Presedintele Comiei de Control al SRI, avocatul Tutuianu spune ca in evenimentele din 1 februarie au fost implicati reprezentanti/membri ai unor galerii de fotbal! A uitat sau nu a dorit sa ne apuna mai mult. Ce Galerii? De unde? ....ca de vazut am vazut cum s-au manifestat huliganii din strada dupa ora 22.40 miercurea trecuta. Totusi, revin la intrebarea cine au fost cei peste 200 implicati in luptele de strada din Piata Victoriei?

Si mai ales cine a comandat operatiunea si cine a finantat-o? Ne-a mai spus ca au fost cercetate peste 150 de persoane, ca 74 sunt in cecetare in dosare de ultraj si ca 7 persoane sunt in Arest. Dar totusi, cine sunt cei ce au atacat fortele de ordine? Si de ce a mintit Carmen Dan, ministrul de Interne? Deci cei de la MAI au fost informati ne spune seful Comisiei de Control. Si mai am o intrebare? De ce nu i-au izolat pe huligani mai repede?

De ce nu stins incendiile provocate pompierii ajunsi la fata locului si au preferat sa lase chioscul de ziare, cosurile de gunoi incendiate si panoul publicitar sa arda iin voie in fata fotoreporterilor si cameramanilor romani si straini? Cineva a vrut sa compromita protestele pasnice din Bucuresti si tara? Cine sunt acestia si s-a facut asta cu complicitatea Ministerului de Interne, al Jandrmeriei si al Pompierilor folositi si ei in operatiune prin intarzierea interventiei lor?", a scris Rareș Bogdan pe facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel