Rareș Bogdan răbufnește: Inadmisibil. Vrea să ne creadă proşti

Rareş Bogdan a comentat pe marginea deciziei procurorilor militari de a clasa dosarul Revoluției.

Deşi această informaţie a fost dată de surse apropiate anchetei, Rareş Bogdan a arătat că, dacă aceasta va deveni oficială, "se dovedeşte că tot ce am crezut noi în ultimele 48 de ore e fals", iar "România nu mai are nicio sansă cu actualii lideri."

"Ne dovedeşte că, de fapt, a fost praf în ochi subiectul învinuirii celor şapte pe dosarul Mineriadei, pentru că este inadmisibil să consideri că în 21, 22 şi 23 decembrie, cineva nu a fost vinovat pentru morţi: au murit 1.000 de oameni, 3.000 au fost răniţi. Dacă cineva spune că nimeni nu a fost vinovat pentru asta, înseamnă că cineva vrea să ne creadă fie proşti, fie uşor de manipulat", a declarat Rareş Bogdan, scrie Realitatea.net.

"Ne demonstrează că în România, dreptatea umblă cu capul spart. În această ţară nu se doreşte adevărul (...). Românii, 26 de ani, au avut de tras de pe urma unei clase politice infecte, a unor neocomunişti care nu au dorit ruperea de comunism, ci doar ruperea de Ceauşescu. (...) Degeaba încearcă să ne demonstreze cât sunt de democraţi domnul Petre Roman sau alţii. Ei rămân nişte neocomunişti, care încearcă să ne creeze o faţadă de democraţie", a adăugat realizatorul Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel