Rareș Bogdan: "Putin e dus cu capul". Răspuns surprinzător din partea rușilor

Rareș Bogdan a distribuit un articol, pe Facebook, cu titlul "Putin ameninţă România", loc unde a scris că președintele rus este "imprevizibil și dus cu capul".

"Potrivit lui Vladimir Putin, dacă se pune în discuţie suveranitatea Rusiei asupra unor teritorii obţinute de Moscova după cel de-al Doilea Război Mondial, atunci ar trebui discutat şi despre ţări precum România şi Ungaria", spunea articolul distribuit de Rareș Bogdan în dreptul căruia jurnalistul a notat: "SITUAȚIA SE POATE COMPLICA GRAV PENTRU ROMÂNIA! Omul e imprevizibil și dus cu capul".

La scurt timp după aceea, Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură din România, organizaţie guvernamentală afiliată ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, a reacționat și a transmis că ar fi bine să învățăm limba rusă.

[citeste si]

"Am ascultat personal interviu dlui.Presedinte Putin. Și am înțeles un singur lucru - mass media din România aude un cuvint (Romania) și interpretează apoi cum dorește schimbând complet sensul celor spuse. Pentru a evita aceste lucruri puțin plăcute, încercați sa invatati limba rusa. Atunci înțelegeți mai bine nunumai cuvinte ci și ironia, sensul în spatele cuvintelor etc. După părerea mea ăsta este calea de succes", a fost reacția, pe Facebook, Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură din România, organizaţie guvernamentală afiliată ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel