Rareș Bogdan, primele cuvinte după ce Marincea a plecat la SRI

Rareș Bogdan a comentat decizia lui Ovidiu Marincea de a pleca de la Realitatea TV pe funcția de consilier de presă al șefului SRI, Eduard Hellvig.

"Mă bucur foarte mult pentru el, dacă a fost opțiunea lui și a decis să facă trecerea asta. Cu un ochi râd, cu un ochi plâng. Râd pentru că într-adevăr e un câștig în transparentizarea uneia dintre cele mai importante instituții ale statului român, extrem de importantă într-un context regional foarte agitat. În același timp, mă bucur pentru că SRI câștigă un om de mare valoare, cu o experiență de 15 ani în media, care vine din presă scrisă (eu având mare încredere în cei care vin din presa scrisă spre presa audiovizuală) și un om serios și, încă ceva, un mare iubitor de România.

Ovidiu Marincea, faptul că a ajuns acolo, e un mare iubitor de România, nu e doar un simplu jurnalist. Iubește țara asta. Din punctul meu de vedere, sigur că e o mare pierdere pentru Realitatea TV, pentru mine, pentru Jocuri de Putere, pentru Emma Zeicescu și emisiunea ei e o pierdere. Deci Realitatea TV suferă o pierdere importantă. E unul dintre cei mai buni jurnaliști ai Realității", a spus Rareș Bogdan, citat de Realitatea.net.

În viziunea lui Rareș Bogdan, "pentru ceea ce înseamnă statul român, astăzi", alegerea lui Ovidiu Marincea reprezintă "un mare câștig".

VEZI ȘI: Emma Zeicescu, după decizia lui Ovidiu Marincea: Îi comunic public... 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel