EXCLUSIV  Rareș Bogdan: Nu mi-am revenit din șoc. Singurul lucru mai tare, să fiu pe listă cu Victor Ponta

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, a vorbit, pentru dcnews.ro, despre intrarea în politică a jurnaliștilor. În vreme ce Simona Gherghe a refuzat PNL, Denise Rifai se mai gândește după întâlnirea cu Alina Gorghiu, iar Alex Căutiș a intrat în PSD, chiar dacă era un aprig susținător al lui Traian Băsescu. 

Rareș Bogdan a vorbit pentru dcnews.ro despre curtarea sa de către partide. El a amintit că a avut posibilitatea de a fi pe listele partidelor încă din 2008, dar subliniază că pe când presa e iubită de oameni, politicienii sunt detestați. 

”Ce ar putea să-mi dea mie un partid politic? Un loc pe listă. Păi mi-a oferit în 2008, când eram jurnalist la Cluj. Mi-au dat în 2012 și am refuzat unul ultra eligibil. Mi-au oferit loc de candidat la diverse alte lucruri și am refuzat. Ce ar putea să-mi dea? Și-n 2008, și-n 2012, și-n 2014, mi-am dorit să fac presă, îmi place și mi se pare că mi se potrivește enorm. Trebui să fiu stupid să plec din presă, fac exact ceea ce-mi place, oamenii mă iubesc. Presa e iubită, politica e detestată, politicienii sunt detestați. Oriunde mă duc în lume, în țară- inclusiv acolo unde sunt fiefuri PSD- și-n Europa, românii fac poze cu mine, cu politicienii nu am văzut ca oamenii să facă poze, și am mai văzut politicieni. Doamnele de la piață îmi oferă cele mai bune produse pentru că mă știu de la televizor și mă iubesc pentru că sunt patriot”, a spus Rareș Bogdan. 

Jurnalistul a subliniat: ”Ar fi cea mai mare greșeală ca noi, jurnaliștii, să plecăm din presă. Care e rolul nostru: să folosim presa ca trambulină pentru politică? Cred că e rușinos și ar fi o greșeală. Eu am o imagine pe care nu mi-aș irosi-o niciodată într-un partid politic”

Denise Rifai spre PNL și Alex Căutiș direct în PSD

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” a mărturisit că e șocat.

”Nu a fost pentru mine o surpriză Denise Rifai, ea e o fată nouă în zona de mass-media, știe economie, pentru mine șocul- recunosc că nu mi-am revenit, mi-a căzut un ciocan pneumatic în cap- a fost gestul lui Alex Căutiș. Pe Denise pot să o înțeleg că merge spre PNL pentru că au puncte comune, dar pe Alex nu-l înțeleg deloc. Nu pricep, e o incompatibilitate totală între PSD Constanța și Alex Căutiș. Singur lucru mai tare ca ăsta ar fi ca Florian Bichir sau Oreste Teodorescu să fie unul senator și unul deputat UDMR sau eu să mă găsesc pe aceeași listă cu Victor Ponta la ceva, la orice. Astea le-ar întrece, dar sunt imposibile. A treia, cea mai șocantă este Alex Căutiș, deputat PSD de Constanța, recunosc că nu m-am obișnuit cu ideea”, a conchis Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel