Rareș Bogdan: Mi se pare absolut ireal ce aflăm. Rușinos. Mizerabil

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat în cazul polițistului pedofil.

Realizatorul TV a spus că este absolut ireal ce aflăm de la o oră la alta despre bărbatul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei.

[citeste si]

"Scandalos, absolut scandalos cazul pedofilului din Politie. Mi se pare absolut ireal ce aflam de la o ora la alta. Totusi, acel monstru a fost acoperit 3 zile de catre sefii si colegii sai. Ce Legislatie este asta in care oamenii astia se acopera unii pe altii in Institutiile Statului din Romania, inclusiv din Politia Romana? Rusinos. Degradant. Trist. Mizerabil. Daca nici de copii nu mai putem avea grija ca stat, nu ii mai putem proteja, ce societate am ajuns?!", a fost mesajul lui Rareș Bogdan.

Arestat preventiv

Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi arestarea preventivă pentru 30 de zile a poliţistului Eugen Stan, acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - inculpatul a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani, şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel