Rareș Bogdan: Liberalii vor să își bată joc de Președintele Johannis

Rareș Bogdan lansează critici dure la adresa liberalilor, care, în opinia sa, nu au înțeles să se ridice la nivelul președintelui lor, Klaus Iohannis, și chiar dau impresia că vor să își bată joc de șeful statului. 

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, taxează, într-o postare pe pagina sa de socializare, modul în care PNL a ales să dea mesaje politice înaintea unei sesiuni parlamentare extrem de importante, apreciind că "oamenii aceștia ce vor ajunge la putere STRICT datorită președintelui României, par să nu înțeleagă că măcar ar trebui să se prefacă că sunt preocupați de țara asta dacă din păcate nu sunt în stare chiar să fie".

Alina Gorghiu, solicitare pentru PSD: Termen limită pentru publicarea în MO a legii privind votul prin corespondență

"Am inteles ca pana pe 1noiembrie, adica in urmatoarele 2luni urmeaza sa se adopte Legea votului prin corespondenta ceea ce ar insemna rezolvarea uneia dintre problemele "Diasporei" promisa inca dintre cele doua tururi de scrutin din 2014.

Rezolvarea problemei face obiectul unei rezolutii adoptate la intalnirea cu tulnice, placinte, dansuri si poale'n brau organizate nu se stie exact pentru ce la Gura Humorului, adica in fieful lui Flutur cel iubitor de paduri, pardon, taietori de paduri. Nu stiu insa ce se va intampla daca nu va fi adoptata aceasta Lege in urmatoarele 60 de zile...... Ceva stiu totusi, stiu ca liberalii nu au inteles sa se ridice la nivelul Presedintelui lor, cel care astazi este presedinte al Romaniei. NU SE POATE sa dai mesaje politice inaintea unei sesiuni parlamentare extrem de importante dintre tulnicarese, focuri de tabara, placinte, sarmale si neclaritati abundente cu privire la PRIORITATILE ce urmeaza a fi promovate in Camera Deputatilor, PRIORITATILE ce urmeaza a fi promovate in Senat si Topul locurilor din teritoriu unde presiunea baronilor PSD este atat de mare incat liberalii locali sunt pur si simplu sufocati. Oamenii acestia ce vor ajunge la putere STRICT datorita presedintelui Romaniei, Klaus Johannis, par sa nu inteleaga ca macar ar trebui sa se prefaca ca sunt preocupati de tara asta daca din pacate nu sunt in stare chiar sa fie, cel putin unii dintre ei..... Pacat. Sincer pe mine ca iubitor de Romania nu ma intereseaza placintele si focurile de tabara ale lui Flutur, ma intereseaza sa stiu ALTERNATIVA Liberala la un Guvern socialist Ponta absolut incalificabil din punct de vedere al guvernarii si mai ales a stoparii scurgerilor de bani publici in buzunarele si conturile clientelei politice. Urat viitor are tara asta cu o asemenea clasa politica in mare parte complet inconstienta si nepasatoare fata de viitor. Si uite asa par ca liberalii vor pur si simplu sa isi bata joc de Presedintele Johannis......", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Cozmin Gușă, critici dure: Team building-ul liberalilor, un eșec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel