Cozmin Gușă, critici dure: Team building-ul liberalilor, un eșec

Consultantul politic, Cozmin Gușă, nu dă nicio șansă PNL să acceadă la guvernare până la alegerile din 2016 mai ales după ce a văzut ce s-a întâmplat în acest week-end în team building-ul liberalilor.

"Liberalii nu au șanse să acceadă la guvernare. Mesajul lui Blaga a fost mai degrabă pentru structura de la liberali ca să stea liniștită, pentru că am văzut în acest week-end, în afară de cățelul făcut cadou lui Predoiu, am văzut 48 de ore de plăcinte de-ale lui Gheorghe Flutur, plimbări în căruță, fel de fel de lucruri care nu au legătură cu responsabilizarea despre mersul prost al treburilor în guvernarea României, ci au legătură cu o sindrofie în care ne-am întâlnit să ne punem tot noi candidați la viitoarele alegeri, pentru că, nu-i așa, noi avem un președinte Iohannis care are o imagine foarte bună la nivelul românilor.

Cătălin Predoiu: Punem câinii pe Ponta și Teodorovici dacă...

Acest week-end, din unghiul meu, a fost dezamăgitor pentru liberali. A fost un team building ratat. De la un team building de la cel mai important partid de Opoziție, care are și avantajul președintelui, te aștepți să se vină cu niște decizii grele. nu cu decizii că nu se mai depun amendamente la Codul fiscal sau așa de formă, contestăm salariilor demnitarilor. Ei trebuiau să facă cu o radiografie, nu să pună cățelul din brațele lui Predoiu la modul metaforic pe Ponta și ai lui. Astea sunt strigăte de luptă «Luați-l de pe mine că-l omor».

SPP de Bucovina, cadou inedit pentru Cătălin Predoiu, de la Gheorghe Flutur

Nu poți să accezi la guvernare în felul acesta și, îmi pare rău, nu văd nicio șansă pentru PNL să acceadă la guvernare. Nimeni nu o să-i ia să-i pună acolo, în condițiile în care jocul politic la vârful PSD și la vârful UNPR este unul mult mai sofisticat, mult mai activ și mult mai convenabil chiar lui Klaus Iohannis în acest moment decât posibilul joc pe care îl face liberalii de la care nu am văzut niciun joc", a declarat Cozmin Gușă, duminică seară, la Realitatea TV.

Vasile Blaga: Trebuie să ne prindă alegerile la guvernare. Niciodată nu a organizat alegerile PNL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel