Rareș Bogdan: Lavinia Șandru a pus o întrebare de rahat

Dezbaterea electorală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis s-a lăsat cu scântei în redacția Realitatea TV. Motivul? O întrebare pusă de Lavinia Șandru liderului PNL.

VEZI ȘI: Chirieac, despre PRIMA dezbatere tv dintre Ponta și Iohannis

"Cum vreţi să fiţi preşedintele României, dacă n-aţi fost în Republica Moldova și la Cernăuţi?", a fost problematica pe care Lavinia Șandru a pus-o în discuție în timpul dezbaterii. Rareș Bogdan spune că întrebarea jurnalistei a fost una neinspirată.

"Ce doreați, distinși prieteni, să fac mai mult? Eventual să mă pun eu în locul lui Iohannis să-i car pumni lui Ponta... Am făcut tot ce a fost omenește posibil să-l sprijin pe Iohannis, păstrând atât cât se putea echidistanța... nu mai căutați să-mi aruncați mie în cârcă faptul că Lavinia Șandru a pus o întrebare de rahat, care nu-și avea locul. Nu știam ce intrebare pune, iar imediat ce am auzit întrebarea, am renunțat la a-i mai permite să adreseze altă întrebare. Nu mai încercați să nu vedeți pădurea din cauza copacilor, respectiv a copacului Lavinia Șandru!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

"Oricum, în această campanie am făcut mult mai mult decât trebuia să facă un jurnalist și moderator TV, dar am făcut-o și o fac cu credința că țara mea și a Dvs. nu ar trebui să fie dominată de o singură culoare politică. Și că în țara mea și a Dvs. diferențele de opinie trebuie să fie respectate și chiar cultivate. Faptul că mă acuzați pe mine, care am fost și voi rămâne în continuare cea mai critică voce împotriva lui Victor Ponta, de pactizare cu el mi se pare o mare netrebnicie și o lipsă totală de decență față de mine. Dvs. doriti neaparat sa gasiti orice alt vinovat decat candidatul pe care l-ati votat, il veti vota si pe care l-am votat si il voi vota si eu", a punctat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel