Rareș Bogdan: Întrebările care mă chinuie

Jurnalistul Rareș Bogdan, într-un mesaj publicat pe Facebook, a făcut publice întrebările care, după cum însuși spune, îl chinuie.

"ÎNTREBĂRILE CARE MĂ CHINUIE: 

Ce soartă va avea țara aceasta? Trebuie să ne pregătim să plecăm și noi alături de milioanele de români aflați în negre străinătățuri? 

Va mai reuși președintele României, Klaus Werner Iohannis, să recâștige încrederea susținătorilor săi, după gestul numirii interpusului lui Liviu Dragnea fără să crâcnească, în fruntea Guvernului României? Este din acest moment responsabil și Domnia Sa de guvernarea PSDragnea/Dăncilă?

Se poate considera că girează Guvernarea lui Liviu Dragnea și a acoliților săi prin gestul făcut? Sau nu? Are Președintele Iohannis un plan secret sau pur și simplu a acționat din comoditate? De ce nu a schițat Președintele Iohannis nici cel mai mic gest de rezistență față de PSD?", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă, propusă de PSD, pentru funcţia de prim-ministru. "În Parlament, după consultări, îmi este foarte clar - PSD dispune de o majoritate. Şi atunci, cântărind toate argumentele, ţinând cont de situaţia concretă din Parlament, am decis să dau PSD încă o şansă şi să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă. Dar acum PSD trebuie să performeze. Românii au mari aşteptări şi eu am mari aşteptări", a declarat şeful statului.

Totodată, preşedintele a precizat că a ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului Guvern şi de desemnarea prim-ministrului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel