Rareș Bogdan, intervenție fulger la România TV: Asta e durerea mea!

Soția și fiul jurnalistului Rareș Bogdan au fost atacați azi în centrul Capitalei.

Rareș Bogdan a avut o intervenție telefonică la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, la România TV. Acesta a vorbit despre incident și spune că vrea să creadă că a fost doar o tentativă de jaf.

Vreau să cred că a fost o tentativă de jaf. E unul din cele mai selecte cartiere din Capitala României. Sper să fie doar asta. 

Sunt câteva elemente ciudate. Poliția sper să își facă treaba. Pâna acum au fost ireproșabili. Fiul meu s-a speriat foarte rău. Asta e durerea mea. Pentru el a fost un șoc foarte mare. Parcase mașina la doi pași de Iancu Nicolae, a scos copilul de la școală la ora 15 și mergeau spre mașină. L-a urcat pe copil pe bancheta din spate, a urcat la volan iar în acel moment nu a apucat să întoarcă cheia, un individ mic, negricios, mustăcios, a intrat în mașină.

Aici e ciudățenia. Cei care practică astfel de metode deschid ușile, sparg geamul și fură din mașină. El a încercat să urce în mașina. Ea s-a speriat , l-a împins, el s-a dezechilibrat, a venit o alta mașină cu numere de Spania și el a plecat în trombă”, a spus Rareș Bogdan la România TV.

Intimidare?

Întrebat de Victor Ciutacu dacă bănuiește că a fost un atac în urma bătăliilor politice, Rareș Bogdan a răspuns categoric:

„Nu! Nu vreau să cred că România a ajuns la nivelul Americii de Sud. Spre din tot sufeltul, cu toată sinceritatea. Nu vreau să cred că se întâmplă în România o încercare de intimidare sau de răpire. Au forțat întâi ușile din spate. Nu vreau să cred că România a ajuns atât de departe. Poate fi o încercare de intimidare, dar merg pe varianta jafului. Nu e mai puțin gravă, dar e infinit mai bună să zic așa decât cea a răpirii sau a intimidării mele prin familia mea”, a concluzionat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel