Rareș Bogdan: Îmi vine să urlu de nervi. Prostia îngroapă România

Rareș Bogdan a vorbit despre efectul pe care îl au violențele din București de la marșul pentru Unire în contextul în care, în Republica Moldova, urmează alegeri prezidențiale.

"ZIUA IN CARE AU BAGAT UNIREA IN DUBA! RUSINOS! Intr-un Bucuresti gol ca intr-o zi de Craciun au reusit sa se faca de ras. Imi pun si eu multe intrebari si pun multe intrebari asteptand raspunsuri... Astept raspunsuri la foarte multe "De ce?" inclusiv de la oraganizatorii "Marsului pentru Basarabia!" DAR am o certitudine, Jandarmeria a fost absolut ridicola in actiunea sa si ma tem ca la o provocare reala, sireata, gandita si voit agresiva va reactiona si mai prost ca azi...

Of, Doamne ce vremuri ne asteapta.... Doamne ocroteste Romania!

Igor Dodon a capatat munitie electorala si va arata cu degetul exact spre Romania si "Jandarmul Roman" care il bate si il umileste pe basarabean. Daca asta s-a dorit cred ca s-a si reusit tocmai prin proasta reactie a Jandarmeriei. Baietii de la Jandarmerie, convinsi ca fac bine ce fac azi la intrarea pe Calea Victoriei, au devenit inconstient actori electorali in piesa "Basarabia Federalizata" si definitiv uitata.... AU BAGAT UNIREA in DUBA! Si unde se intampla asta? In Tara Mama! Imi vine sa urlu de nervi ca nu si-au dat seama ca devin din prostie ACTORI vitali intr-o piesa ISTORICA. Prostia ingroapa Romania!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel