Rareș Bogdan explică de ce l-a refuzat pe Verhofstadt

În seara de 26 iunie, Crin Antonescu a fost invitat la emisiunea "Jocuri de putere", prezentată de Rareș Bogdan, la Realitatea TV. Liderul ALDE, Guy Verhofstadt, a vrut să intervină în direct, în cadrul emisiunii, dar Rareș Bogdan nu a acceptat. Acum, realizatorul TV a explicat de ce a recurs la acest gest.

VEZI ȘI: Doctorul lui Nicușor Constantinescu, acuzat de mită

"Citind o parte din comentariile și mail-urile trimise de dumneavoastră pe acest cont, "Rares.I.Bogdan" dar și pe celălalt, "Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan", am constatat dorința unora de a afla de ce nu am permis intrarea D-lui Guy Verhofstadt, liderul ALDE, în direct la "Jocuri de putere", în emisunea din joia dinaintea congresului PNL.

Aș vrea să vă spun că Dl. Verhofstadt, care a fost invitatul meu, precum și al Laviniei Șandru, la Realitatea TV, însoțit fiind de Dl. Antonescu și D-na Nicolai, este un distins domn care înțelege foarte bine regulile unui interviu, după cum vă spuneam, el însuși având parte de două astfel de interviuri la Realitatea TV. Am reacționat așa pentru că, în realitate, nu Dl. Verhofstadt dorea să intre în direct, ci el, exasperat de insistențele D-nei Nicolai, care cu nesimțire, înainte cu o zi când a fost și ea invitată, refuzase intrarea D-lui Tariceanu și a D-lui Antonescu pentru drept la replică, iar acum a considerat, însă, de cuviință să forțeze intrarea D-lui Verhofstadt, pentru a se război cu Crin Antonescu, în emisiunea în care acesta fusese invitat.

Așa cum nu am permis nici intrarea lor în emisiunea care o avea invitată pe D-na Nicolai, așa am ales să nu permit nici intrarea D-lui Verhofstadt în emisiunea în care invitat era Crin Antonescu", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

VEZI ȘI: Premieră: Cearta Antonescu-Verhofstadt, la două televiziuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel