Rareș Bogdan, după interviul cu Gabriel Oprea: Hai să nu mai construim scenarii

Rareș Bogdan le-a răspuns celor care l-au acuzat că invitarea lui Gabriel Oprea în emisiunea "Jocuri de putere" face parte dintr-un plan bine pus la punct.

"În spațiul public a apărut ideea unui scenariu, a unei conspirații, a unui plan pus la punct pentru simplul fapt că ministrul/vicepremier Gabriel Oprea a fost invitat la "Jocuri de Putere" în prima sa zi de mandat în scaunul de PrimMinistru interimar.

Vă asigur însă că nu a fost nici o conspirație. Simplu. A fost programarea unei emisiuni din timp. Pentru cine urmărește constant sau chiar și întâmplător "Jocuri de Putere" ceea ce spun e confirmat de emisiunile de marțea trecută, miercurea trecută și joia trecută când am anunțat pe bandă galbenă a titlurilor: "Săptămâna viitoare Ediții Speciale Jocuri de Putere", "Gabriel Oprea și Crin Antonescu la Jocuri de Putere", "Marți, Oprea la Jocuri de Putere", "Crin Antonescu se întoarce".

Cu siguranță vă amintiți de aceste titluri și acest PROMO realizat pe parcursul ultimelor 3 emisiuni realizate din Platou săptămâna trecută. Ei bine, Dragilor, la acea dată nici măcar nu se știa cât va dura indisponibilitatea lui Victor Ponta și în nici un caz că acesta îl va desemna pe Gabriel Oprea ca "Premier interimar"... Hai să nu mai construim scenarii pe un fapt banal, programarea din timp a unei emisiuni cu un om care a venit timp de doi ani doar la RealitateaTv la emisiuni. Și la alea extrem de rar", a fost mesajul transmis de Rareș Bogdan. 

VEZI ȘI: Rareș Bogdan a plecat din emisiunea "Jocuri de putere". De ce a părăsit platoul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel