Rareș Bogdan, după ce ar fi fost acuzat că a trimis-o la pușcărie pe Lia Olguța Vasilescu

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat după ce a fost acuzat că ar fi trimis-o la pușcărie pe Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

”D-na Primar al Craiovei nu se uita, probabil, la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV, cu siguranta prefera emisiunile favorabile sefului sau, iar aceasta nu se numara printre ele. 

Tante Olguta, ajunsa primar si cu ajutorul uneia dintre cele mai frumoase galerii din Romania (dupa cea a primei "U"niversitati din inima mea), a promis in campania electorala ca face un stadion, am inteles chiar ca-l are in proiect, urmand ca acolo sa se joace 1, 2, 3 meciuri in cadrul Campionatului European din 2020, alaturi de Arena Nationala, Cluj Arena si cochetul stadion "Ilie Oana", din Ploiesti. Domnita Olguta s-a simtit ofuscata ca as fi trimis-o la puscarie. Doar ca eu nu am trimis-o pe doamna la puscarie, nu as face asa ceva, deoarece e femeie, in primul rand, si-n al doilea rand, eu nu sunt judecator. Oricum, consider ca, fiind femeie, rolul ei nu e sa mearga acolo, putand sa gasim indeletniciri mult mai potrivite pt dansa, decat sa lucreze la ateliere de tamplarie de la Targsor.

Deci, ati fost informata gresit, nu v-am trimis la puscarie, nici macar aluziv, in schimb am spus foarte clar, usor sagalnic, ca nu as fi atat de sigur ca stadionul va fi gata si ca poate si primarul de-acolo va ajunge, ca multi altii, la puscarie. Dar am zis-o in contextul general al trimiterii primarilor din Romania la/spre puscarie. Atata timp cat domnita nu are de ce sa se teama, cu siguranta nu ar trebui sa fie nici atat de ofuscata. Ce pot sa-i spun, insa, e ca in loc sa fie ofuscata, ar trebui sa fie mai atenta la faptul ca promisiunile din campanie, adresate inimosilor fani in alb-albastru nu au fost respectate. 

Sarutmanusitele, domnita Olguta!”, a scris Rareș Bogdan, joi, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Rareș Bogdan, reacție după bilanțul lui Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel