Rareș Bogdan depune plângere penală la Parchetul General împotriva a șapte membri CNA

Jurnalistul Rareş Bogdan a anunțat că a decis, după ce s-a consultat cu avocaţii, să meargă la Parchetul General pentru a depune plângere penală pe numele a şapte membri CNA.

Rareş Bogdan a declarat miercuri, la Realitatea TV, că nu era normal ca televiziunea pe care o conduce să fie amendată cu 50 000 de lei, dintre care 20 000 de lei doar ieri, pentru emisiunile pe care el le-a prezentat.

Mai mult, pe pagina sa de Facebook, Rareş Bogdan a detaliat motivele şi declaraţiile pentru care a fost sancționat de CNA.

[citeste si]

Iată mesajul postat de realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere” pe rețeaua de socializare:

Am fost amendat din nou, acum cu 20.000 pentru două emisiuni. Într-una am spus că „există si oameni de buna credinta dar si multi proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți si în PNL

Pe de altă parte, în emisiunea din 11 mai, Rareș Bogdan a afirmat: „Încet și sigur, îmi dau seama că în realitate nu există diferențe mari între partidele din România. Proști sunt peste tot. Există proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți în PNL. Adică, până la urmă, cred că șansele de a schimba România cu actuala clasă politică se apropie încet și sigur de zero. Partidele sunt incapabile să reformeze.”

În plus, Oreste Teodorescu a afirmat că „Domnul Ponta rămâne pe o listă a rușinii în lumea civilizata"

Cornel Ivanciuc, invitat în emisiune a spus despre Victor Ponta: „omul acesta este atât de naiv sau de dobitoc”, „Îi linge aura lui Putin. I-o linge din spate"”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel