EXCLUSIV  Rareș Bogdan, debut în presă. Cum a ajuns să fie jurnalist

Jurnalistul Rareș Bogdan a acordat un amplu interviu în exclusivitate la DC News Live unde a vorbit, printre altele, și despre debutul său în presă. 

"Am făcut Științe Politice și Jurnalism la Babeș-Bolyiai. Am făcut masteratul în Sisteme politice comparate. Tavi Hoandră, prietenul meu, împreună cu alți jurnaliști cu care colaboram, m-au îndemnat să facem o ediție locală Ziua de Cluj. Am înființat-o în 2004, funcționează și acum. De acolo, am mers mai departe, am făcut online, radio, televiziune. Apoi, Sorin Enache, Emil Hurezeanu și Mihai Tatulici, sprijiniți de Mircea Dinescu, m-au adus la București. Exact acum cinci ani am venit în Capitală. Am realizat emisiuni cu Paula Rusu, apoi cu Andreea Crețulescu. Ele au plecat la România TV, eu am rămas la Realitatea TV. Nu regret că am venit. Am făcut un pas foarte bun, deși înainte am mai primit de două oferte să realizez emisiuni, tot de la Realitatea TV, dar le-am refuzat. Eram foarte bine în ceea ce făceam la Cluj. Am făcut bine când am venit la București", a povestit realizatorul emisiunii "Jocuri de putere".

Rareș Bogdan și-a amintit și cu cine a avut primul proces.

"Primul proces a fost cu viceprimarul de Deva, domnul Mircea Muntean, cel care a fost condamnat la șase ani de închisoare. Scriam pentru Ziua de Ardeal. După care am scris editorial timp de șapte ani și jumătate, zi de zi, în Ziua de Cluj, cel mai puternic ziar al Clujului. Scriam și o dată pe săptămână în cotidianul Ziua până s-a închis, adică după alegerile din 2009", a povestit jurnalistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel