Rareș Bogdan, critici vehemente în direct la Realitatea TV

Rareș Bogdan a criticat dur Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) care nu pune în aplicare recomandările foarte clare ale Avocatului Poporului.

"Nu m-am exprimat greșit atunci când am aplaudat numirea lui Victor Ciorbea ca Avocat al Poporului. Vreau să îi mulțumesc public pentru că instituția Avocatul Poporului nu a ezitat să vină cu un raport clar", a spus Rareș Bogdan, vorbind despre raportul privind condițiile de detenție.

"Pentru ca domnul Ciorbea și instituția Avocatului Poporului să fie luată în seamă trebuie să treacă la mai mult decât atât. Problema o văd la ANP. Avocatul Poporului vine cu raportul, iar ANP nu pune recomandările în aplicare. Cineva nu dorește să pună în aplicare recomandările? Atunci să facem plângere penală domnilor de acolo. ANP refuză să pună în aplicare un raport extrem de clar", a observat Rareș Bogdan.

[citeste si]

Jurnalistul a făcut o analogie, observând că dacă conduce un autocar supraîncărcat, atunci este pasibil de dosar penal.

"Dacă domnul Bejan conduce 46 de penitenciare supraîncărcate cu 200%, atunci domnia sa este pasibil de dosar penal pentru acest lucru", a subliniat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Jurnalistul Realitatea TV a subliniat că televiziunea se ocupă de toate problemele sociale, nu doar de cea a penitenciarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel