Rareș Bogdan atacă B1 TV după interviul cu Elena Udrea

Rareș Bogdan a spus că a urmărit interviul pe care Elena Udrea l-a acordat, prin telefon, duminică seara, la B1 TV.

Jurnalistul de la Realitatea TV a punctat câteva lucruri importante pe care le-a remarcat și a criticat B1 TV pentru lipsa de profesionalism. Rareș Bogdan s-a referit la faptul că inițial postul de televiziune a anunțat că interviul va fi transmis în direct dintr-un domiciliu transformat în celulă, lucru care nu s-a întâmplat.

"Aseară am ajuns acasă în jur de ora 01.00. Mi-am pus un pahar de rom și mi-am făcut o salată de gulii cu verdețuri și mult ulei de măsline. După care m-am așezat în fața televizorului pentru a urmări timp de două ore o emisiune în reluare din care n-am aflat absolut nimic.

(...)

Cea mai tare mi s-a părut aia că cineva a vrut să-și facă imagine din arestarea ei, plus multe alte aberații. Singurul lucru în care îi dau dreptate și susțin cele spuse de ea sunt condițiile inumane, de umilință totală din arestul "Gestapo-ului" București. În rest, aberații... Nu a reușit nici acum să mă convingă de ce ar fi dorit cineva arestarea ei. De ce? Dumneavoastră ați înțeles? Că eu nu!

Per total, am adormit după încă o oră, fiindcă am scris un text extrem de dur pe care ulterior am decis să-l șterg (și bine am făcut!), deci trei ore de somn pierdute. Aaa, și să nu uit! Nu e normal ca o televiziune să facă promo pe un subiect, într-o anumită locație (!!!) deși știa de la ora 10 dimineață că nu e așa... Și în acest mod se decredibilizează presă. Să fiți sănătoși!

Ne vedem diseară, oră 21.00- Jocuri de putere", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

VEZI ȘI: Elena Udrea, primul interviu din arest la domiciliu, pentru Cătălin Striblea și Ion Cristoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel