Rareș Bogdan, atac la Burleanu și la Daum

Rareș Bogdan l-a criticat în termeni foarte duri pe președintele FRF, Răzvan Burleanu. Pe lângă acuzele aduse după moartea lui Daniel Prodan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" l-a acuzat pe Burleanu că a adus la națională un antrenor fără performanțe. 

Rareș Bogdan a spus că nu a crezut în Cristoph Daum de la bun început și nu crede că dintr-un antrenor fără rezultate se poate transforma într-unul extraordinar. 

Am fost printre primii care au spus. Domle de ce l-ați adus pe Daum?  Eu nu cred în el.  Eu sunt mai creștin și nu cred că dintr-un om care se droghează  opt ani de zile și stă la dezintoxicare, nu mai faci om din el. Din cocoș nu faci găină, nici din curvă gospodină. Nici din drum nu faci cărare, nici din Daum fată mare. E simplu, " a spus Rareș Bogdan. 

Moderatorul este de părere că sunt mulți antrenori români care ar putea avea rezultate mult mai bune.

Avem 20 de antrenori de la Mircea Lucescu la Dan Petrescu care pot veni să conducă naționala, nu un atrenor ca Daum care vine și se uită la steag așa. 

Când un antrenor al unei echipe de fotbal, atunci când cântă imnul național stă așa ca o… nu știu, nu simte nimic domle', nu pune mâna. Cum să îi motiveze unul ca ăsta pe jucători," a încheiat Rareș Bogdan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel