Rareș Bogdan, amendat de CNA pentru că l-a făcut "infractor dovedit" pe Victor Ponta

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să amendeze Realitatea TV, cu 7.000 de lei, pentru mai multe emisiuni, între care şi una în care realizatorul TV Rareş Bogdan a spus că premierul Victor Ponta este "un infractor dovedit".

Realitatea TV a fost amendată cu 7.000 de lei, la propunerea membrului CNA Radu Herjeu. Amenda a fost aplicată cu şase voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu), în timp ce "împotrivă" au votat Viorel Buda şi Radu Călin Cristea, scrie Mediafax.

Cristea a propus amendarea Realitatea TV cu 20.000 de lei, însă această propunere nu a întrunit numărul minim necesar de voturi (şase) pentru a putea fi aplicată.

Amenda a fost aplicată pentru emisiunile de ştiri şi dezbateri difuzate pe 5 iunie de Realitatea TV, în care Rareş Bogdan a făcut mai multe afirmaţii despre Victor Ponta, între care şi faptul că acesta este un "infractor dovedit". Comentariile au fost făcute în contextul în care procurorii DNA au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta, în dosarul lui Dan Şova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel