Rareș Bogdan a IZBUCNIT în lacrimi. Emisiunea, întreruptă: OPRIȚI emisia!

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a izbucnit în lacrimi, duminică seară, la Realitatea TV, în emisiunea Jocuri de putere. El nu a mai putut să spună decât: "Opriți emisia!".

Rareș Bogdan avea invitate mai multe mame ale copiilor uciși la Revoluția din 1989. La un moment dat, una dintre ele a început să plângă în timp ce își povestea cazul dramatic. Pentru că nu a mai putut suporta durerea, femeia a ieșit din platoul de la Realitatea TV.

Văzând scena, Rareș Bogdan a început să plângă și a cerut publicitate.

Înainte ca emisiunea "Jocuri de putere" să fie întreruptă, jurnalistul a zis: "Ar trebui să vorbim despre cei care afirmă, la ore de maximă audiență, că este o rușine că Ion Iliescu este judecat la 28 de ani de la Revoluție și că este umilit pentru că este chemat la Parchet".

După ce emisiunea a fost reluată, Rareș Bogdan a zis: "Sunt oameni care nu au mai fost într-un platou de televiziune, dar au hotărât să vorbească pentru ca ai dumneavoastră copii să cunoască istoria reală a României. Sunt mulți oameni care nu înțeleg ce s-a întâmplat atunci, de ce familiile lor au fost lovite crunt, de ce copilașii lor îi privesc acum din ceruri".

Urmărire penală pe numele lui Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu

În data de 13 aprilie, preşedintele Klaus Iohannis a dat aviz favorabil cererii procurorilor de urmărire penală pe numele lui Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu.

Pe 18 decembrie 2017, Parchetul Militar anunţa că, în urma administrării de probe în dosarul "Revoluţiei", concluzia anchetatorilor este că în decembrie 1989 nu a existat vid de putere.

Procurorul militar Marian Lazăr declara atunci că a existat o diversiune militară începând cu seara zilei de 22 decembrie 1989, aceasta fiind principala cauză a numeroaselor decese, vătămări corporale şi distrugeri.

În plus, procurorii au identificat, inclusiv prin probe testimoniale, sursa sunetului cu efect de panică (emis la data de 21 decembrie 1989, în timpul discursului lui Nicolae Ceauşescu), care a contribuit, alături de alte elemente, la dezorganizarea mitingului din Piaţa Palatului şi la declanşarea protestelor în Bucureşti.

Totodată, procurorii susţineau că au existat diversiuni exercitate asupra cadrelor de comandă ale UM 01417 Târgovişte, locaţia unde s-a aflat cuplul Ceauşescu, dar şi ordine venite de la vârful ierarhiei militare privind eliminarea fizică a cuplului prezidenţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel