Rareș Bogdan a explodat: RUȘINE! Absolut penibili și dezamăgitori

Reprezentativele de fotbal ale României și Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Rareș Bogdan a avut o reacție explozivă imediat după meci.

[citeste si]

"RUȘINE! Inca o RUSINE. Băieții care l-au asezat pe copilandrul tantalau Burlică la FRF pot sa isi dea o palma dupa ceafa in oglinda....... Asta peste o țara făcută zob din punct de vedere sportiv in ultimii 20 de ani! Fara sport de masa, fara ore de sport suficiente la școala, fara finanțare la școlile de sport, fara, fara, fara..... Si fara ca sportivii romani sa înțeleagă sărmanii ca uneori cu capul poți câștiga o bătălie. Si nu e vina lor. In aceasta seara s-a dovedit inca odata ca stam rau cu capul ca națiune!

Avem de lucru mult si mai ales repede. E prea mult.... RUȘINE istorică la Rio, ABSOLUT PENIBILI in Franta si DEZAMAGITORI si fara perspective la Cluj..... Inerți si fara strategie in joc. Ce antrenor o fi asta nu prea inteleg dar sunt alții mai buni ca mine sa faca analiza concepției de joc si al stilului adus de Daum. Eu zic ca si Neamțul a fost abulic. Nici macar nemții nu mai par a fi ce au fost odata. Sa facem haz de necaz ne-a mai ramas.... In rest ce naiba sa mai zic decât.... Sa ne remontăm si sa mergem mai departe si mai ales sa nu uitam sa iubim ROMANIA in fiecare zi! Hai ROMANIA!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel