RAR, istoric vehicul, record de accesări. Românii au luat cu asalt aplicaţia

RAR istoric vehicul
RAR istoric vehicul

Aplicatia "Istoric vehicul", disponibila pe site-ul www.rarom.ro, a inregistrat in doar 2 zile un numar record de accesari.

"Numarul persoanelor interesate sa afle informatii despre vehiculele aflate in posesie sau pe care intentioneaza sa le cumpere a depasit 500.000. Va rugam sa tineti cont de importanta corectitudinii datelor pe care le introduceti in program (serie de sasiu/adresa de email). In caz contrar, aplicatia nu va poate afisa informatiile solicitate!", anunţă reprezentaţii Registrului Auto Român.

"De asemenea, va rugam sa tineti cont ca aplicatia este disponibila permanent pe viitor, avand ca principal scop necesitatea de a-i pune in "garda" pe toti cei care vor sa verifice o masina pe care intentioneaza sa o cumpere. Insa incercarile de a accesa portalul in mod repetat si doar din curiozitate pot genera si intervale de timp de functionalitate ingreunata! Specialistii nostri lucreaza continuu astfel incat aplicatia sa fie in parametri si sa o puteti folosi cu succes! Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati (dovada fiind numarul foarte mare de accesari) si va stam la dispozitie pentru orice informatie care va poate fi de folos!", se mai arată în comunicatul transmis de către RAR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel