Raportul Mueller, prezentat Congresului

Eduard Pascu / 29 Martie 2019 / 22:42 Salveaza PDF Comentarii

Congresul va primi o versiune redactată a raportului întocmit de Robert Mueller privind ancheta Trump - Rusia până la jumătatea lunii aprilie, a declarat vineri procurorul general al SUA, William Barr, transmite The Guardian.

Procurorul general al SUA a spus intenționează să cenzureze o parte din raport pentru a proteja intimitatea și reputația unor persoane menționate, creând o posibilă confruntare cu democrații care au cerut documentul complet.

William Bar a spus într-o scrisoare adresată președinților comisiilor judecătorești ale Senatului și Casei Locale că raportul complet al consilierului special se ridică la aproape 400 de pagini, cu excepția tabelelor și a anexelor.

Procurorul general a spus că va elimina secțiunile care ar putea dezvălui informații confidențiale, secrete sau care pot "încălca în mod nejustificat interesele personale și ale reputației" ale unor persoane.

Ultimul punct este probabil să crească îngrijorările în rândul democraților, pentru că procurorul general au putea cenzura oamenii din jurul lui Trump care au fost anchetați.

Vezi și: Președintele Trump i-a cerut demisia

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28