Raport din care lipsește România. Renate Weber, despre vina Monicăi Macovei

Renate Weber
Renate Weber

Europarlamentarul ALDE Renate Weber a explicat ce consecințe ar putea avea declarațiile Monicăi Macovei despre posibile încălcări ale libertății presei în România.

"Stiu ca nu o sa va surprinda ce o sa va spun, dar nu am cum sa trec cu vederea actiuni premeditate si vadit denigratoare la adresa Romaniei... Macovei a mintit in Comisia Libe si in Plenul Parlamentului European, cateva partide si ONG-uri din Romania au trimis Comisiei Europene si mai multor deputati europeni informatii mincinoase privind atacuri asupra presei si libertatii de exprimare in Romania si asa s-a ajuns ca in rezolutia din noiembrie 2018 sa se vorbeasca despre amenintari la adresa libertatii presei in Romania!", a scris Weber pe Facebook.

România nu este menționată

"Iata ca in cele din urma a iesit si raportul privind libertatea presei in Europa! In ciuda stradaniei unora, Romania, asa cum e normal, nici macar nu e mentionata, pentru ca nu sunt motive sa fie mentionata. Dar asta nu ar trebui sa ne linisteasca. Raul odata facut a va produce efecte pe termen lung. Constat ca pentru unii din tara si pentru cativa de la Bruxelles minciuna este singura politica", a adăugat europarlamentarul. 

VEZI ȘI:

Parteneriat între persoane de același sex. Weber: Am obținut promisiunea

Renate Weber atenționează: Pornesc acțiuni împotriva României


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel