EXCLUSIV  Parteneriat între persoane de același sex. Weber: Am obținut promisiunea

Poza cu caracter descriptiv
Poza cu caracter descriptiv

Renate Weber a declarat, marți, pentru DC News, că a obținut promisiunea că legea parteneriatului civil va ieși curând de la sertar.  

Renate Weber a spus că a avut, zilele trecute, o discuție serioasă în cadrul ALDE cu privire la adoptarea parteneriatului între persoane de același sex și nu numai. Europarlamentarul susține că sunt mari șanse ca legea să fie adoptată în prima parte a acestui an.

"Chiar am avut o discuție în urmă cu câteva zile și chiar am insistat foarte mult ca lucrurile să se grăbească pentru că în acest moment cele două propuneri legislative, care sunt de fapt foarte asemănătoare, pur și simplu zac. Eu am o promisiune fermă de la ALDE că va impulsiona mult lucrurile, pentru că altfel e degeaba tot efortul dacă rămâne legea la sertar. Deci asta pot spune în acest moment. Eu cred că soluția este să le adopte, sincer vă spun, în această sesiune legislativă, până în vară. Dacă nu o face un Guvern care are un partid de stânga și un partid liberal, cine să facă asta? PNL-ul se opune constant chiar și parteneriatului civil, așa cum îi văd eu în Parlamentul European", a declarat Renate Weber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel