Rapidul ar fi refuzat transferul unui portar de naționala Italiei. Jucătorul s-a „resemnat” în Ligue 1

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Portarul Salvatore Sirigu a fost la un pas de a ajunge în Giulești, dar Rapid ar fi refuzat pe ultima sută de metri transferul.

În presa din Italia, s-a vehiculat că Sirigu va semna cu gruparea giuleșteană la cererea lui Bogdan Lobonț, noul antrenor cu portarii de la Rapid.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a spus că giuleștenii nu-și doresc alt portar pentru a-i face concurență lui Horațiu Moldovan, astfel că italianul a rămas în continuare liber de contract, scrie sport.ro.

”Sirigu nu e un eventual transfer. Mi se pare că se face multă tevatură și nu înțelegem de ce. Nu ne dorim portar, avem cel mai bun portar din România, nu am căutat portar, nu vrem portar.

Îl susținem sută la sută pe Horațiu. Din cinci meciuri, a avut unul singur slab. În primele patru meciuri a apărat foarte bine, a apărat bine și la națională. A avut două meciuri în care a făcut două gafe. Am văzut articole că e un portar slab, că nu a apărat bine nici la antrenamente, că Rapid s-a săturat de el. Niște minciuni, nu înțeleg acest lucru.

A apărat bine, a avut intervenții bune, nu ne căutăm portar”, a declarat Victor Angelescu.

Între timp, Sirigu pare să fi bătut palma cu Nice, notează jurnalistul Nicolo Schira pe contul său de X.

Sirigu are în palmares trofeul EURO 2020 (Italia), 4 titluri de campion (PSG), 2 cupe (PSG), 3 cupe ale ligii (PSG) și 4 supercupe (PSG).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel