Rapid Bucureşti ar putea fi amendat cu 10.000 de lei, după ce fanii au intrat pe stadion

Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

Clubul Rapid Bucureşti ar putea fi amendat cu 10.000 de lei, după ce mai mulţi fani au asistat din tribune la meciul cu CS Mioveni. 

Fanii au revenit pe stadion în Liga a 2-a, chiar dacă nu aveau voie. S-a întâmplat la meciul dintre Rapid şi CS Mioveni, de sâmbătă, când zeci de suporteri rapidişti au fost în tribunele arenei de la Mogoşoaia, fără să respecte distanţarea socială, dar purtând măşti.

Jandarmeria i-a luat la întrebări, dar fanii au dovedit că au legătură cu echipa, altfel riscau amenzi de 4.000 de lei. Şi Rapidul riscă o amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea reglementărilor anti-COVID impuse de Ministerul Tineretului şi Sportului şi de Miniserul Sănătăţii, iar FRF a anunţat că vor trimite cazul la Comisia de Disciplină, scrie Mediafax.

„Am luat act de cele întâmplate la partida Rapid – CS Mioveni şi, având în vedere raportul delegatului de joc, cazul urmează să ajungă la Comisia de Disciplină. Federaţia Română de Fotbal nu poate oferi mai multe informaţii despre acest incident, având în vedere că va fi un caz pe rol la Comisia de Disciplină”, potrivit FRF.

De partea cealaltă, rapidiştii nu au făcut nicun comentariu în legătură cu prezenţa fanilor în tribune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel