Raoul, condamnat definitiv. Decizia instanţei

Raoul, partenerul de scenă al Mirabelei Dauer, a fost condamnat printr-o hotărâre definitivă la închisoare cu suspendare.

Însă, pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare este una cu suspendare, iar cântăreţul are o întreagă listă de obligaţii de care trebuie să se achite, relatează Cancan.ro.

Raoul a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă. Mai exact, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, echivalând o zi cu 100 de lei, asta însemnând că avea de îndeplinit 200 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria din localitatea de domiciliu.

"Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza prevederilor art. 91 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani şi care începe să curgă de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, conform art. 92 alin.1,2 Cod penal", este decizia instanţei.

Raoul a primit, astă vară, o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă (muncă în folosul comunităţii), din care mai are de executat 60, conform sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel