RAMONA MĂNESCU vrea să fie primar la Constanța, în locul lui Radu Mazăre

În contextul problemelor pe care le are cu DNA, Radu Mazăre a anunțat că ar putea renunța la funcția de primar al Constanței înainte de încheierea mandatului. PNL pare că așteaptă cu nerăbdare demisia edilului de la malul Mării, liberalii făcând deja liste cu posibili candidați la Primăria Constanței.

Citește și: Radu Mazăre a demisionat din toate funcțiile din PSD

Printre liberalii care şi-au anunţat intenţia de a candida la funcția ocupată în prezent de Radu Mazăre se numără şi europarlamentarul Ramona Mănescu. Aceasta a revenit recent în organizaţia PNL Constanța, în care şi-a început activitatea politică în 1990.

”Dacă biroul (n.r. - conducerea PNL) va considera că sunt una dintre persoanele care ar trebui (n.r. - să intre în competiţie), sigur că voi accepta să intru în cursa internă pentru Primăria Constanţa. Constanţa are nevoie de normalitate, de mai puţin spectacol. Oraşul are un potenţial extraordinar de dezvoltare", a declarat Ramona Mănescu, duminică, potrivit ziuadeconstanta.ro.

Ramona Mănescu a ţinut să precizeze însă că şi dacă nu va fi ea candidatul liberal pentru Primăria Constanţei, va susţine echipa PNL de la malul Mării în această cursă: ”Voi sprijini echipa de la Constanţa pentru a câştiga Primăria Constanţa, nu doar judeţul", a continuat eurodeputatul.

Alţi doi liberali şi-au anunţat deja intenţia de a candida pentru funcţia ocupată în prezent de Radu Mazăre: Iustin Fabian Roman, consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa - din partea vechiului PDL, şi Robert Boroianu, preşedintele interimar al organizaţiei municipale PNL Constanţa.

Vezi aici detalii: Război mocnit în PNL. Doi lideri liberali și-au anunțat candidatura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel