Raluca Turcan, fără mască afară și la masă

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost surprinsă fără masca de protecție. 

Ministrul Raluca Turcan și alți lilberali au participat, recent, la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu. Din imaginile publicate pe paginile de Facebook, se observă că nu a fost purtată mereu masca de protecție.

Raluca Turcan a făcut o serie de declarații cu privire la acest subiect: „Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locația din aer liber au fost disponibile măști si dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se afla la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33.”

Ministrul a adăugat, pentru Mediafax, că fotografiile care apar pe pagina de Facebook a PNL Sibiu nu sunt reprezentative pentru cele aproximativ cinci ore petrecute în aer liber.

„Distanțarea a fost în general respectată, iar măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a precizat Raluca Turcan.

2. -imagine fara descriere- (raluca_turcan_masca_captura_antena3_30432500.jpg)

Amintim că și ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului. Ulterior, acesta a scris un mesaj pe Facebook în care a recunoscut că a greșit.

3. Captură vi... (voiculescu-fara-masca-4_05072700.jpg)

Anul trecut, a apărut o fotografie și cu Ludovic Orban, premier la acel moment. Atunci, a plătit două amenzi în cuantum de 3.000 lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel