Raluca Prună, la CSM: Am venit exclusiv pentru funcţia de procuror-şef al DNA

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat luni, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii, întrebată pe cine va propune pentru funcţia de procuror general al României, că a venit la CSM exclusiv pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Nu am nicio propunere pentru funcţia de procuror general. Am venit exclusiv pentru funcţia de procuror-şef al DNA", a spus ministrul Raluca Prună, care participă la interviul pe care Laura Codruţa Kovesi îl susţine în faţa membrilor Secţiei pentru procurori a CSM pentru reînvestirea în funcţie.

Ministrul Justiţiei ar putea anunţa luni propunerea pentru funcţia de procuror general al României, dintre candidaţii Codruţ Olaru, Oana Schmidt-Hăineală, Gheorghe Ivan şi Augustin Lazăr.
 
La scurt timp după ministrul Justiţiei a ajuns la CSM şi procurorul-şef Codruţa Kovesi, aceasta nefăcând nicio declaraţie la intrare.

Laura Codruţa Kovesi susţine luni, de la ora 10.00, interviul la Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru reînvestirea în funcţia de procuror-şef al DNA, în care va prezenta realizările din cei trei ani de mandat la DNA şi obiectivele pentru următorii trei ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel