EXCLUSIV  Rai al infractorilor, transformat într-o atracţie a Bucureştiului

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Rai al infractorilor a fost transformat într-o atracţie a Bucureştiului.

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a explicat cum s-a reuşit transformarea unui focar de infracţionalitate într-una dintre cele mai atractive zone ale Bucureştiului.

Într-un interviu acordat DC News, Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a explicat cum a reuşit să transforme zona Piaţa Sudului dintr-un bazar plin de oameni dubioşi într-una dintre cele mai frumoase zone ale capitalei, prin reconfirgurarea întregii zone şi reconstruirea din temelii a pieţei agro-alimentare - una dintre cele mai moderne din ţară, potrivit afirmaţiilor edilului - care urmează să fie deschisă în curând.

"Din nefericire, în multe locuri, pieţele sunt asociate cu un anumit tip de atmosferă. Lanţurile de intermediari, atmosferă pestriţă. Noi am eradicat tot ceea ce însemna grupări infracţionale din această zonă. Piaţa Sudului era un nucleu important pentru extrem de multe grupări infracţionale. Faptul că pur şi simplu nu mai există posibilitatea de a desfăşura o astfel de activitate: am eradicat traficul de ţigări din zonă, Calea Văcăreşti era o zonă cunoscută pentru prostituţie – nici asta nu mai există.

Aveam traficul de legume-fructe, contrabanda era în floare – nici asta nu mai există. Aceste grupuri au fost destructurate. Nu a fost uşor. Acum patru ani, când am spus prima oară că vom face din Piaţa Sudului un punct extrem de important pentru Bucureşti, totul părea o glumă", a explicat primarul Daniel Băluţă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel