Răfuială între două bande rivale din Vrancea. Bărbat arestat pentru tentativă de omor

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat și distrugere, acesta fiind acuzat că a participat în aprilie 2019, în județul Vrancea, la o agresiune împotriva unui persoane, care fost atacată cu 9 lovituri de cuțit.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT din București au făcut o percheziție domiciliară și au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 27 ani, bănuit de constituire a unui grup infracțional organizat, tentativă la omor calificat și distrugere, scrie Mediafax. 

Din cercetări a reieșit că, în 13 aprilie 2019, suspectul, împreună cu alte 3 persoane, ar fi acroșat și scos în afara carosabilului, în județul Vrancea, o mașină condusă de de un alt bărbat. Acesta ar fi făcut parte dintr-un alt grup infracțional.

„Motivul acțiunii violente îndreptate asupra bărbatului ar fi fost determinat de faptul că liderul grupării cercetat în cauză îl considera pe acesta vinovat de comiterea, la o dată anterioară, a unei agresiuni fizice asupra unui alt exponent al grupului infracțional pe care el îl coordona”, se arată în comunicat.

Ce a făcut după accident 

După ce ar fi proiectat într-un șanț betonat aflat pe marginea drumului mașina condusă de persoana vătămată, cele 4 persoane ar fi coborât din autoturismele în care se aflau și i-ar fi aplicat acesteia nouă lovituri de cuțit, precum și alte lovituri cu obiecte contondente, respectiv țevi metalice, cu intenția de a o ucide.

Conform polițiștilor, în prezent, doi dintre ceilalți participanți la tentativa de omor sunt cercetați în stare de arest preventiv în cauză, iar al treilea a fost condamnat definitiv, tot pentru comiterea, la data de 9 ianuarie 2020, a unei tentative de omor în circumstanțe la fel de violente și prin utilizarea unor arme albe asupra unui alt individ cu trecut infracțional.

Ce au descoperit polițiștii 

În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiști, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, un cuțit tip baionetă, cu 2 tăișuri și un briceag.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT, reținut și ulterior arestat preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel